Nieuwe schoonheidssalon van Sandra Evers-Levers in Borculo

BORCULO – Per 5 oktober 2022 is aan de Bosberg 25D schoonheidssalon Absolute Pure By Sandra geopend, gerund door Sandra Evers-Levers.

Frans merk
Sandra werkt met het Franse duurzame huidverzorgingsmerk Absolution. Deze producten zijn biologisch en zo puur mogelijk, vrij van hormoon verstorende stoffen, minerale oliën, parabenen, peg’s, sulfaten en parfum. Ze werkt al sinds 2016 met dit merk. Sandra kan jou daarom helpen de beste behandeling en producten te kiezen die passen bij de behoefte van jouw huid. Ook voor definitief ontharen ben je bij Sandra aan het juiste adres.

Zelfstandig
Sandra is al 17 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste in Borculo. Vanaf oktober geheel zelfstandig. Met haar flinke staat van dienst en fijne persoonlijkheid is ze inmiddels een bekend gezicht in Borculo. Ken je Sandra nog niet en wil je weten welke behandelingen Sandra aanbiedt óf wil je direct een afspraak maken? Kijk op www.absolutepure.nl

Omdat Sandra graag alle tijd wil nemen voor de behandelingen en haar klanten is het niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.Heb je producten nodig of wil je graag een cadeaubon? Stuur dan een berichtje naar 06-43754778 dan spreken jullie samen een afhaal moment af.

 

Aanbieding
In de maanden oktober en november heeft Sandra een welkoms aanbieding: bij een gezichtsbehandeling van 60 minuten ontvang je een gratis oogbehandeling twv € 21,50

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven