Op de koffie bij: Daphne van der Lelie


BORCULO – Op een zonnige maandagmiddag jongst leden ging Nieuws uit Berkelland redactielid Jaime Lebbink op de koffie bij Daphne van der Lelie We namen een kijkje bij haar trimsalon en Daphne stelde zich voor : Mijn naam is Daphne van der Lelie; sinds januari 2022 heb ik mijn eigen trimsalon aan huis aan de van Raesfeltstraat 13 in Borculo.

Tuinhuis
In december 2021 heb ik een tuinhuis laten plaatsen. Samen met mijn familie heb ik de binnenkant geplaatst en vervolgens hebben we het ingericht. In januari 2022 was het dan zo ver; ik kon de deuren van mijn eigen trimsalon openen.

Trimmen in de winterdagen
We gaan de koude dagen weer tegemoet. Mensen denken soms dat honden in de winter niet getrimd hoeven te worden. In tegendeel juist, honden vachten blijven gewoon door groeien, dus ook in de wintermaanden is het trimmen noodzakelijk. Hierbij kiezen sommige mensen er voor om de hond in een iets langer model te laten trimmen.

Pups
Rond de leeftijd van 10 weken mag de pup gratis langskomen voor een puppy beurtje. Hierin trim ik de puppy nog niet helemaal, maar laat ik hem wennen aan mij en de salon. De echte trimbehandeling plan ik meestal rond een leeftijd van 3 maanden.

Honden
Alle honden zijn welkom bij mij, dus ook kortharige honden of honden waarvan alleen even de nageltjes geknipt hoeven te worden. Sterker nog, het scheelt enorm veel haar in huis wanneer een kortharige hond regelmatig een trimsalon bezoekt. Gemiddeld genomen komen mijn klanten om de 10 weken.

Kom vrijblijvend langs voor een kennismaking. Voor meer informatie of een afspraak bel me op 06-12199183 of kijk op mijn website www.daphnestrimsalon.nl

Daphne namens redactie Nieuws uit Berkelland succes met je trimsalon.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven