René zet jaarlijkse actie van zijn vrouw Hermien door


EIBERGEN – De afgelopen jaren besteedden wij elk jaar aandacht aan de inzamelingsactie van Hermien ten Dolle – Nijboer uit Eibergen. Zij zamelde vega cadeau kaarten van de postcodeloterij in. Vervolgens ging ze hiermee naar de Albert Heijn in Eibergen en kocht ze daarvoor producten die ze vervolgens aan de voedselbank schonk. Hermien overleed begin van dit jaar, haar man René zet haar jaarlijkse actie voort “Helaas is Hermien begin van dit jaar overleden, maar zij zou graag willen dat deze actie doorgaat”. Zegt Rene. “Daarom wil ik deze actie met hulp van jullie voortzetten. Vorig jaar was de actie een groot succes met 284 kaarten, € 790 aan contant geld en 32 kilo kaas. Dit jaar hoop ik stiekem op een nog groter succes omdat het aantal mensen dat een beroep moet doen op de voedselbank sterk is toegenomen”.

Geactiveerde kaarten
Heb jij ook een vega cadeau kaart van de postcodeloterij gekregen en doe jij hier niets mee? Activeer deze kaart dan en doe hem bij Rene door de bus. Zijn adres: René Nijboer – ten Dolle, Burg. Smitsstraat 19, 7151 BP Eibergen. Heb je geen kaarten, maar wil je toch doneren? Dan kun je ook contant geld door de bus doen bij René. Het is dus heel belangrijk dat je de kaart vooraf activeert anders kan René er niks mee. “Helpen jullie weer mee?? Ja toch!!! Mijn bereik op Facebook is minder dan die van Hermien. Dus delen van dit bericht stel ik zeer op prijs”. Is de oproep van René Nijboer – ten Dolle.

Foto: Ingeleverde kaarten in 2020

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven