‘t Broek uit Ruurlo wint tweede AKF Klootschietcompetitie

BERKELLAND – Het 1e team van KV ’t Broek uit Ruurlo verraste door de dagwinst voor zich op te eisen. Het team uit Ruurlo rekende in een spannende confrontatie met 1 schot verschil af met Klein Dochteren uit Lochem.

Needse Berg
KV de Onderlingen (Haarlo) had net als voorgaande jaren gekozen om het parkoers op de Needse berg te gebruiken voor hun thuis competitie. De omstandigheden waren met een flinke regenbui bij de start niet ideaal. Toch werden er nette scores gehaald. Koploper Zwolle maakte geen fouten en werd met 56 schoten tweede met een gelijk aantal schoten als ’t Broek, maar kwam 13 meter te kort voor de winst. Zwolle was duidelijk een maatje te groot voor Respelhoek dat met maar liefst 10 schoten verschil verslagen werd. Klein Dochteren werd derde gevolgd door het ook prima presterende 2e team van ’t Broek dat met 60 schoten vierde werd. Eibergen noteerde net als ’t Broek 2 ook 60 schoten. Onderlingen volgde met 62 schoten op de zesde plaats voor Zwolle 2, dat net als Klein Dochteren 2 63 schoten nodig had. Respelhoek had geen goed weekend. Zowel het eerste team als het tweede viel met 66 en respectievelijk 67 schoten wat tegen. In het tussenklassement staat Zwolle op kop gevolgd door ’t Broek en Eibergen.

Tweede klasse
In de tweede klasse was de winst duidelijk voor Dijkhoek. Dit team noteerde een prima score met 63 schoten. Ruim voor nummer twee Eibergen 2 dat 67 schoten nodig had om het parkoers te overbruggen. Heksenkring presteerde netjes en werd met 70 schoten derde. In het tussenklassement staat Dijkhoek op kop en Heksenkring op een vijfde plaats. 15 oktober is Heksenkring gastheer van de 3e AKF-competitieronde.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven