Toneelvereniging De Eendracht uit Gelselaar eindelijk weer op de planken


GELSELAAR – Het lijkt al een eeuwigheid geleden dat er een uitvoering was van De Eendracht. De toneelvereniging uit Gelselaar was in de corona periode meerdere malen aan het repeteren voor een stuk, maar elke keer kon de uitvoering niet doorgaan. Gelukkig lijkt het er nu op dat eer op 5 en 12 november wel gespeeld kan worden en dan Gelselaar en omgeving zich kan gaan opmaken voor een ouderwets gezellig avondje toneel.

M’n stekjes, m’n plantjes
Dit keer brengt de Eendracht een stuk van Peter Damen. De bezoekers kunnen de lachspieren flink trainen deze avond, want diverse scenes zullen leiden tot hilarische taferelen. De Eendracht gaat je meenemen naar het wel en wee van de familie Vlokkie. In huize Vlokkie zijn er financiële problemen en daar worden creatieve oplossingen voor gevonden. Zo wordt de kelder ingericht als hennepkwekerij en wordt er een webcamlijn opgezet. Deze noodgedwongen manieren van bijverdienen leveren de nodige hectiek op. Helemaal wanneer oma op bezoek komt. Dit kan natuurlijk niet lang goed gaan en zoals je al zou verwachten staat binnen de kortste keren ook de politie op de stoep.

Twee avonden en een middag
M’n stekjes, m’n plantjes wordt door De Eendracht drie keer opgevoerd bij Café Florijn in Gelselaar. Op de zaterdagavonden 5 en 12 november vanaf 20.00 en op zaterdag 12 november ook nog eens om 14.30 uur in de middag. Kaarten zijn vanaf nu in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 7,- per stuk bij Café Florijn. Telefonisch reserveren is mogelijk via 0545-481283. Kaarten zijn tijdens de uitvoeringen zelf voor € 8,- per stuk verkrijgbaar aan de kassa.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven