Bijeenkomst lokale initiatieven


BERKELLAND – Een stijgende energierekening, dure boodschappen: veel inwoners worden in deze tijd geconfronteerd met hoge uitgaven en hebben zorgen. Vanuit de gemeente bieden wij verschillende regelingen en ondersteuning aan en proberen wij deze groep inwoners te bereiken. Wat we tegelijk ook zien, is dat in de Berkellandse samenleving veel (bestaande) initiatieven zijn georganiseerd rond inwoners die het financieel moeilijker hebben. Voor deze bestaande én nieuwe initiatieven organiseren wij op 21 november een speciale bijeenkomst.

De bijeenkomst is bedoeld om elkaar beter te leren kennen en van elkaar te leren. Wie weet ontstaan er wel nieuwe ideeën. Naast de aanwezigheid van lokale initiatieven zijn ook ideeëndokter Johan Godschalk en Erna Koeslag namens Bedrijvenkring Berkelland aanwezig. Zij kunnen vragen beantwoorden over het uitwerken van ideeën of meedenken in eventuele vormen van medewerking door lokale bedrijven.

  • Heeft u een buurtkastje?
  • Deelt u in de buurt vleespakketten uit?
  • Gaat u iets organiseren rond de feestdagen?
  • Zet u zich op een andere manier in voor inwoners die het financieel niet zo gemakkelijk hebben?

Kom dan ook op 21 november!

Aanmelden voor 21 november
De bijeenkomst begint om 19.30 uur in het gemeentehuis in Borculo. Vanwege de organisatie wordt er gevraagd van te voren aan te melden. Stuur een e-mail naar [email protected]. U ontvangt dan meer informatie over het programma van de avond.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven