De verschillende soorten gourmetstellen


BERKELLAND – Gourmetten is een leuke én lekkere activiteit om uit te voeren met je gezin, familie, vrienden of collega’s. Niets is er immers gezelliger dan samen uitgebreid koken en eten. Haal het gourmetstel uit de kast met de feestdagen of op een ander (speciaal) moment. Op het gourmetstel bereid je precies wat jij lekker vindt. Denk hierbij aan vlees, vis, groente of pannenkoekjes. Als je een gourmetstel gaat kopen, heb je de keuze uit verschillende soorten gourmetstellen. Welk gourmetstel het beste bij jou past is afhankelijk van jouw wensen en het gezelschap waarmee je normaal gesproken bent. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende soorten gourmetstellen en hun eigenschappen. Zo kun je een goede keuze maken!

Mini gourmetstel
Gourmet jij meestal met zijn tweetjes? Dan is een mini gourmetstel een aanrader. Dit gourmetstel is precies groot genoeg voor twee personen. Het voordeel van een klein gourmetstel is dat je geen onnodige energie verbruikt en na afloop een stuk sneller klaar bent met schoonmaken. Het gourmetstel neemt bovendien niet zoveel ruimte in beslag. Je kunt het gourmetstel uiteraard ook makkelijk meenemen als je op vakantie gaat of op bezoek gaat bij iemand. Een mini gourmetstel bekijken en vergelijken doe je bij Ubari. Ontdek welk gourmetstel de beste keuze is en waar je het gourmetstel tegen de laagste prijs koopt.

Rond gourmetstel
Het nadeel van gourmetten? Dat is dat je soms zo lastig bij de pannetjes kunt. Je moet daarom regelmatig aan je buurman vragen of hij even een stukje vlees in jouw pannetje kan leggen. Een praktische oplossing hiervoor is een rond gourmetstel. Door de ronde vorm zit iedereen aan de tafel even dicht bij het gourmetstel. Een rond gourmetstel is tevens ideaal als je een ronde eettafel hebt. Je koopt het ronde gourmetstel in verschillende formaten, afhankelijk van het aantal mensen die je aan tafel krijgt. Let daarnaast op de overige functies. Zo is het leuk als je met een gourmetstel ook kunt grillen en fonduen! Een rond gourmetstel vind je hier.

Groot gourmetstel
Gourmetten doe je bij voorkeur niet alleen. Het is veel leuker om te gourmetten met een (groot) gezelschap. Heb je een grote familie, organiseer je een feestje of verwacht je veel mensen met de feestdagen? Ga dan voor een groot gourmetstel. Een groot gourmetstel is verkrijgbaar voor 8, 10 of 12 personen. Zorg voor voldoende pannetjes (deze worden soms bij het gourmetstel geleverd), boter, olie en hapjes. Wij weten zeker dat je een geweldige avond zult hebben. Een groot gourmetstel bij Ubari zoeken is ideaal als je verschillende opties wilt bekijken en vergelijken. Zo zie je meteen welke extra functies het gourmetstel heeft en waar je hem voordelig kunt kopen.

Luxe gourmetstel

Wil je niet alleen gourmetten, maar ook andere gerechten kunnen bereiden op het gourmetstel? Ga dan voor een luxe gourmetstel waarmee je bijvoorbeeld kunt grillen, fonduen en wokken. Op deze manier heb je extra veel plezier van je aankoop. Een luxe gourmetstel is niet alleen multifunctioneel, maar ook gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Dit is een absoluut voordeel als je je gourmetstel intensief wilt gebruiken. Het luxe gourmetstel is het perfecte cadeau voor alle liefhebbers van gourmetten en/of uitgebreid tafelen met hun gezin, familie of vrienden. Eet smakelijk!

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven