Fotolezing en prijsuitreiking fotowedstrijd VALA


BERKELLAND – Vereniging Agrarisch Landschap Achterhoek (VALA) viert dit jaar haar 10-jarig jubileum en organiseerde afgelopen jaar allerlei activiteiten voor boeren, burgers en buitenlui. Het jubileumjaar sluiten we op 8 december af met een fotolezing en de prijsuitreiking van de fotowedstrijd. Op een groot scherm kunt u genieten van zowel de mooiste inzendingen uit de fotowedstrijd, als van foto’s uit het archief van onze ecoloog Jan Stronks. Denk aan bijzondere plaatjes van boomkikker, patrijs, steenuil en uiteraard ons Achterhoekse landschap door de seizoenen heen. Jan geeft uitleg bij wat u ziet om daarmee de relatie tussen het landschap en de soorten over te brengen. Aan het eind van de avond vindt de prijsuitreiking van de fotowedstrijd plaats. Wat is de mooiste Achterhoekse foto geworden en wie heeft hem gemaakt? U gaat het horen en zien op deze avond!

Online aanmelden
De bijeenkomst is op 8 december van 20.00 tot 22.00 uur in De Radstake in Varsseveld. Als u wilt deelnemen aan de fotolezing, dan kunt u zich aanmelden via de pagina Activiteiten op www.de-vala.nl. Deze fotolezing is gratis te bezoeken en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij provinciale subsidie.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven