Geslaagde ‘Week van de ondernemer’ in Berkelland

BERKELLAND – Afgelopen week was het ‘De Week van de Ondernemer’. Gemeente Berkelland en de Bedrijvenkring Berkelland hebben hier bij stil gestaan door twee bijeenkomsten te organiseren.

Op woensdag 16 november vond een bedrijfsbezoek plaats aan Kvadrat. Het bedrijf Verosol uit Eibergen veranderde onder toeziend oog van haar medewerkers en andere ondernemers uit Berkelland de naam van het bedrijf. Verosol verandert in Kvadrat. Ze zijn al sinds 2019 onderdeel van dit wereldwijde bedrijf, maar nu nemen ze ook de naam aan. Dit werd gevierd met een hapje en drankje, en ook was er voor iedereen gelegenheid een rondleiding te krijgen door het bedrijf.

Op donderdag 17 november was er een Startersevent bij het Technieklokaal in Borculo. Dit is georganiseerd samen met de ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) en de gemeente Lochem. Ongeveer 75 starters bezochten het Technieklokaal Berkelstreek. De deelnemers volgden workshops over verschillende startersthema’s, maar gingen ook met elkaar en de aanwezige organisaties in gesprek.

Wethouder Hans van der Noordt: “Het was een geslaagde week met twee mooie, succesvolle bijeenkomsten. Het laat zien dat de ondernemers zich blijven ontwikkelen en graag het contact met elkaar opzoeken. Op naar 2023!”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven