Inzameling Voedselbank in Neede op zondag 4 december


NEEDE – “Een forse stijging van het aantal mensen dat gebruikt moet maken van de Voedselbank, ook in onze omgeving. Ze kunnen financieel niet meer rondkomen en sommige Voedselbanken kunnen het nog ternauwernood aan. Er wordt cynisch wel eens gezegd: De snelst groeiende bank van Nederland is de Voedselbank. De schrijnende en groeiende kloof tussen arm en rijk wordt alleen maar groter hier in Nederland”. Zegt Janneke Rohaan namens de werkgroep Voedselbank van de diaconie van PKN-Neede.

“Wij willen graag iets doen voor deze medemens en staan op zondagmorgen 4 december weer van 9.15 tot 10 uur onder de toren van de Grote Kerk, Kerkplein 1 in Neede om houdbaar voedsel, waspoeder, tandpasta, zeep en shampoo in te zamelen voor diegenen die dit nodig hebben. Ook staat er een melkbus als u liever geld wilt doneren. Daarvan halen we een paar keer per jaar noodzakelijke boodschappen.Vol verwachting klopt ons hart”.

De volgende inzameling is zondagmorgen 8 januari 2023.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven