Mark Reinders gaat na drie seizoenen GSV’63 verlaten

GEESTEREN – Mark Reinders is bezig aan zijn laatste seizoen als trainer op Sportpark De Brouwer. Dat heeft de oefenmeester uit Groenlo deze week aan zijn club laten weten. Reinders heeft er aan het einde van de lopende competitie drie seizoenen op zitten in Geesteren.

Tevreden
Reinders kijkt nu al terug op een mooie periode bij GSV’63. “Vorig jaar deden we lang mee om de titel en pakten we de eerste periode”. Dit seizoen lijkt GSV’63 ook wel weer mee te dingen naar een plek in de nacompetitie. Reinders wil een stap omhoog maken. “Ik ga opzoek naar een nieuwe uitdaging, deze zoek ik bij een derde of vierde klasser”. Hij heeft nog geen concrete gesprekken met een club, maar hoopt dat die wel gaan komen. De rest van het seizoen gaat hij genieten van het ambitieuze team dat er in Geesteren staat. “Vorige week speelden we nog tegen vierde divisionist Longa’30. Dat zijn toch de leuke dingen. We gaan dit seizoen nog het maximale uit de groep halen en dan vertrek ik met opgeheven hoofd uit Geesteren”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven