Midwinterhoornwandeling in Beltrum op 4 december 2022


BELTRUM – Na twee jaar van afwezigheid is het bijna zover. In samenwerking met ’t Noasman organiseren de Midwinterhoorn Bloazers ’t Slat hun jaarlijkse midwinterhoornwandeling op zondag 4 december 2022.

Authentiek
Ruim 40 enthousiaste midwinterhoornblazers verblijden de wandelaars met hun karakteristieke tonen door de authentieke natuur van Beltrum. Op markante punten treft men midwinterhoornblazers aan in de nabijheid van knusse en knapperende vuurkorven. Daarbij zijn de blazers bereid om uitleg te geven over de traditionele wijze van deze ambachtswerken en het boeiende verhaal achter de midwinterhoorn. Op het eindpunt is onder het genot van een winterse versnapering te zien hoe een midwinterhoorn wordt gemaakt.

Drie afstanden
Starten kan vanaf ’t Noasman tussen 08.30 en 11.00 uur en er is keuze uit drie verschillende afstanden; 5, 10 en 15 kilometer. De kosten om deel te nemen bedragen € 4,50 per persoon. Voor leden van de wandelbond (KWBN) zijn de kosten € 3,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar mogen gratis meewandelen en gelieve bij deelname contant te betalen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven