Opening foto-expositie in de Antonius


REKKEN – In de Antonius aan de Lindevoort te Rekken is zaterdagmiddag 26 november de foto- expositie ‘Verwondering’ van de Eibergse fotograaf Sandra Oevering geopend. Ze maakt het gewone bijzonder. Onlangs was ze nog winnaar van de publieksprijs ‘Glasrijk’. De tentoonstelling bestaat uit eigen composities van licht, kleur, vorm en dynamiek. Elk thema, object of detail verbeeldt de magie met een eigen verhaal. Zij observeert met verwondering, creëert met passie en maakt het dagelijkse bijzonder.

Gratis
De foto-expositie is gratis toegankelijk op zaterdag en zondag van 13.30 tot 17.00 uur en duurt tot en met 10 december. Overige dagen en tijden op afspraak. Voor meer info of een afspraak maken: [email protected]. Een vrije gift voor de restauratie van de Antonius is welkom.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven