Pakketten actie Steren Stralen


BERKELLAND – Deze week is het zwaartepunt van de actie Sterren stralen van de Rotaryclubs uit Neede en Haaksbergen. Vorige week zaterdag werden de lichten in de kerstboom op de kruising Eibergen-Neede-Haaksbergen ontstoken door de burgemeesters van beide plaatsen. Deze hele week pakken vrijwilligers van de beide Rotaryclubs pakjes in voor de 440 kinderen die een kerst- dan wel sinterklaasgeschenk ontvangen. Woensdag werden de bijna 250 voedselpakketten met allerlei lekkernijen gevuld bij de Plus supermarkt in Haaksbergen. En donderdag werd deze ’s avonds afgeleverd bij de meer dan tweehonderd gezinnen. Dit jaar zijn er meer aanvragen dan ooit. Het is geen gemakkelijke waarheid maar ook in Haaksbergen, Neede en Eibergen zijn er kinderen voor wie een cadeau met Sinterklaas/Kerst niet vanzelfsprekend is. De actie Sterren Stralen draagt zo jaarlijks bij aan een fijne feestdag, ook voor deze kinderen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven