Reetmölle 2000 concert in kerk


RIETMOLEN – Het is ieder jaar weer een periode waar muziekfans met spanning naar uit kijken: de start van de Top 2000, een radioprogramma van de publieke omroep waarbij de 2000 populairste platen achter elkaar worden gedraaid. Een uitstekend thema voor het jaarlijkse kerstconcert waarvan de organisatie dit jaar in handen is van muziekvereniging Amicitia.

Kerk
Het concert is op zaterdag 10 december om 19.30 in de H. Caecilia kerk te Rietmolen. Het belooft een enerverend concert te worden. Het publiek kan genieten van legendarische nummers uit de Top 2000 welke ten gehore worden gebracht door het dames en herenkoor, Cecil en Amicitia. Een bonte stoet van muziekstijlen en genres komen voorbij tijdens dit concert. Cecil en het dames en herenkoor zullen samen met de harmonie van Amicitia ‘het Dorp’ ten gehore brengen. Een nostalgisch nummer dat gaat over het feit dat tijden veranderen en daarmee ook het dorp. Ons dorp gaat ook veranderen, de kerk sluit. Zal dit het laatste (kerst) concert in de kerk zijn?

Talent
Dat er genoeg muzikaal talent voor de toekomst aanwezig is zal de jeugd van Amicitia laten horen. De malletband heeft onder andere “the wind of change” op het programma staan. Over verandering gesproken, voor de harmonie is dit het eerste concert onder leiding van de nieuwe dirigent Marius Bongers.

Kortom, het belooft een prachtig concert te worden dat u niet wil missen. De toegang is gratis, een vrije gift is uiteraard van harte welkom.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven