Sinterklaasintocht Ruurlo


RUURLO – Op zondag 13 november a.s. zal de jaarlijkse Sinterklaasintocht weer plaats vinden in Ruurlo. Dit jaar zal dit weer plaats vinden op het Kerkplein. De Sinterklaascommissie van de Ruurlose Ondernemersvereniging (ROV) zal er weer een leuke middag van maken.

Kerkplein
De intocht start om 15.00uur op het Kerkplein. Sint en zijn pieten zullen aanwezig zijn, er is leuke muziek, er zijn spellen en er zal worden gedanst. Dat wil je toch niet missen? Om niet te vergeten dat er afgesloten wordt met een lekkere traktatie! Op de basisscholen zijn/worden kleurplaten uitgedeeld die voor 20 november a.s. ingeleverd kunnen worden bij: Bloem&Dingetjes, Nicolet Coiffure en Mams Ruurlo. Er liggen ook kleurplaten bij diverse Ruurlose ondernemers. De prijsuitreiking zal plaats vinden op 1 december a.s.

Graag wil men de bezoekers vragen om te parkeren bij de parkeerplaats van de Leeuwerikstraat en via de Smidse het kerkplein op te gaan. Dit zodat er geen gevaarlijke situaties op de Dorpsstraat ontstaan. Er zullen verkeersregelaars ter plaatse zijn om deze instructies op te volgen.  Op initiatief van de Tapperij zal er aansluitend aan de Sinterklaasintocht een Cola-disco worden georganiseerd voor de kinderen vanaf zeven à acht jaar in de Tapperij. De deuren zullen geopend zijn vanaf 15.00uur.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven