Start turnseizoen RGV Ruurlo


RUURLO  – Ze mocht de spits afbijten voor de Ruurlose turnsters. Isa Wassink mocht in Nijverdal de eerste wedstrijd van het nieuwe wedstrijdseizoen turnen. Dit was een teamwedstrijd middenbouw niveau 3, het was een samengesteld team met meiden van VGV Varsseveld. Het team startte de wedstrijd op brug, Isa zette hier een super nette oefening neer. Helaas heeft Isa de balk twee keer moeten verlaten door een val, maar voor de rest was het een stabiele oefening. Op vloer turnde Isa voor het eerst haar nieuwe acrobatische serie, deze ging haar goed af. Op het laatste toestel sprong, knalde ze er nog twee mooie sprongen uit. Met als eindresultaat een tweede plek voor het team RGV/VGV. Isa kan terug kijken op een goede eerste wedstrijd. Op naar de volgende wedstrijd op 29 januari in Winterswijk. Volgend weekend mogen de meiden middenbouw niveau 4 en teams E hun eerste wedstrijd turnen.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven