Worstenactie Folkloristische Dansgroep De Plaggenmeijers Rekken


REKKEN – Al ruim 20 jaar organiseert de folkloristische dansgroep de Plaggenmeijers een actie om onkosten te bekostigen. De opbrengst van de actie van dit jaar wil de dansgroep gebruiken om kleding aan te schaffen van rond de jaren 1930/1940. “Verder kijken naar mogelijkheden om dansers enthousiast te maken voor onze folklore door naast onze traditionele kostuums ook de kleding van deze periode te dragen. Daarbij zullen we ons ook verdiepen in de dansen van die periode”. Zegt Rikie Scholte van Mast, voorzitter van Folkloristische dansgroep De Plaggenmeijers Rekken.

Vrijdag en zaterdag
Dit jaar wordt de actie gehouden op 11 en 12 november. Vrijdag 11 november ’s avonds van 17.00 tot 20.00 uur in het dorp Rekken en op zaterdagmorgen 12 november van 9.00 tot 12.30 uur in het buitengebied van Rekken.

Er wordt te koop aangeboden:
. Droge metworst
. Rookworst
. Zuurkoolspek
. Balkenbrij
. Bakbloedworst
. Bakleverworst
. Grillworst.

Voor vragen kunt u een mail zenden via e-mail [email protected]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven