Bijna 400 deelnemers aan 41e editie van de OVM DEO loop

BORCULO – Onder winterse omstandigheden werd zaterdag de 41e editie van de OVM-DEOLOOP afgewerkt. Sinds vorig jaar is het programma uitgebreid met een trailrun. Dit jaar gingen de trailrunners met de bus naar hun drop-off voor de 25 en 40 kilometer richting de Dijkhoek.

Terug
De eerste deelnemers waren al terug voordat de kidsrun om 13 uur startte. Een kleine 20 kinderen liep mee, waaronder een groot aantal spelers uit de JO8-1 en JO9-2 van DEO. Deze beide teams hebben dan ook het bezoek aan Hof van Eckberge gewonnen.

Kidsrun
Na de kidsrun werden de overige afstanden weggeschoten. Na terugkomst vond de bouillon gretig aftrek, net zoals de stukken fruit en snoep die door PLUS Borculo waren gesponsord. De winnaars van de verschillende afstanden wonnen een kadobon van WOEST Sport en door middel van loting werden 2 paar schoenen verloot aan de trailrunners en fitwalkers. Ook deze waren gesponsord door Woest Sport.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven