Column: Mijn prins in de witte Ford


NEEDE – Al eventjes woon ik als vrijgezel in Neede. Een prima plek om vanuit daar het date-leven van deze tijd te ontdekken. Helaas heeft de online zoektocht of het “wilde” uitgaansleven van Berkelland me tot nu toe niet veel meer gebracht dan schunnige verhalen.

Toen ik net vrijgezel was droomde ik van de ideale liefde; “De prins op het witte paard”. In de realiteit blijkt echter keer op keer, dat ik steeds diegene ben die de meeste romantiek en spanning brengt. Mijn “tegenspelers” in het spel van de liefde trekken de ene kanskaart na de andere.

Mannen die niet meer reageren op berichtjes. Mannen die wel afspreken maar niet op komen dagen. Mannen die je de hele wereld beloven, maar uiteindelijk toch gewoon je slaapkamer willen zien. Mannen die je bestoken met berichten maar niets durven zeggen wanneer je met ze aan tafel zit. Ik heb het spelletje wel een keer uitgespeeld.

Vlak voordat mijn hart op slot gaat, zie ik opeens wat ik al die tijd niet had gezien. Mijn prins staat al die tijd al pal voor mijn neus en bezocht me vele malen. Telkens laat hij me weten hoe laat hij er ongeveer zal zijn, stuurt me netjes een berichtje wanneer hij het niet gaat redden, is vriendelijk, nooit zenuwachtig, altijd zichzelf en wenst me een goede dag. En, hoewel hij mijn slaapkamer nog nooit heeft gezien, komt hij nog steeds al zijn afspraken na.

Ook vandaag gaat mijn deurbel en ontmoet ik hem weer. Als ik iets te zenuwachtig en met een grote glimlach het pakketje aanpak dat hij mij overhandigt, raakt mijn hand zacht de zijne…. Een kriebel giert door mijn buik als ik naar zijn oranje jas en dampende witte Ford kijk, het lijkt wel een sprookje.

 

Lees en luister meer via:
Instagram: kapteineenink
kapiteineenink.wordpress.com

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven