‘Fit Veur Altied Ommetje’ op Sportpark De Bijenkamp

EIBERGEN – Vanuit sportpark de Bijenkamp wil men meer gaan samenwerken met het bedrijfsleven. De accommodaties die op het sportpark aanwezig zijn kunnen overdag namelijk prima vulling gebruiken en lenen zich daar ook uitstekend voor. Daarnaast is duidelijk(er) geworden dat fitte werknemers geen vanzelfsprekendheid, maar wel zeer belangrijk, zijn.

Bewegen
Bedrijven zijn meer en meer aan het zoeken naar (beweeg)mogelijkheden om hun werknemers, en dus hun bedrijf, vitaal te houden. Voor de Achterhoekse bedrijven is er de afgelopen 10 weken een leuke challenge georganiseerd; het ‘Fit Veur Altied Ommetje’. Deze is georganiseerd vanuit De Hersenstichting, de HAN en Stichting Achterhoek in Beweging. De challenge stimuleert werknemers om te gaan bewegen in de vorm van minimaal 20 minuten wandelen per dag waarvoor punten verdient konden worden.

Mooie stap
Het combineren van bedrijven en bewegen is dan ook een mooie stap om op het sportpark te gaan verbinden. Sportpark de Bijenkamp heeft er bij deze challenge op ingespeeld door een prijs beschikbaar te stellen om zo een statement te maken dat fitte werknemers een meerwaarde zijn voor bedrijven, groot en klein. De prijs is dat een bedrijf een dagdeel gratis gebruik kan maken van het gehele sportpark. Het team (bedrijf) uit Berkelland dat in deze Achterhoekse challenge het hoogst zou gaan eindigen, wint deze prijs. Vrijdag 2 december was de laatste dag van deze 10 weekse challenge en afgelopen zaterdag 3 december werd meteen het winnende Berkellandse bedrijf bekend gemaakt en dat is geworden: Stichting Achterhoek Toerisme! Zij zijn van alle Achterhoekse bedrijven op een zeer nette 2e plaats geëindigd (van de in totaal 81 deelnemende bedrijven) en zijn dus de terechte, Berkellandse, winnaar van deze prijs. Overigens erg toevallig en grappig dat een onderdeel van hun werk ook met ondernemers en wandelen te maken heeft, precies zoals deze challenge dat heeft.

Contact
Wil je als bedrijf ook fitte(re) werknemers en lijkt het je een mooi idee om hen te laten bewegen op sportpark de Bijenkamp? Dit kan zowel structureel als incidenteel en zowel laagdrempelig als intensief gezien de vele mogelijkheden op de Bijenkamp. Neem vrijblijvend contact op met de sportparkmanager van de Bijenkamp: Wout Klein Goldewijk via [email protected] en er zit ook voor jullie bedrijf een passende mogelijkheid tussen!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven