Gouden team RGV Ruurlo


RUURLO –  Zaterdag 10 december werd de eerste plaatsingswedstrijd geturnd voor de turnsters van supplement F. Hiervoor reisden 6 turnsters van Rgv Ruurlo af naar Didam. Gezamenlijk vormden zij het team voor dit niveau. Het team bestond uit de 3 junioren Inte Smeerdijk, Nienke Groote Haar, Richelle Haitink en 3 jeugd turnsters Emma Timmerman, Yfke Maatkamp en Lola Jimenez Rosco. Voor de laatste 2 turnsters was het hun eerste wedstrijd in de bovenbouw.

Goede zaken
Als team deden ze goede zaken. Ze wisten met een klein verschil van 0.20 punten, op de nummer, de gouden plak mee naar huis te nemen.
Ook individueel leverde nog eremetaal op. Bij de junioren wist Nienke de 1e plaats te pakken en Richelle de 3e. Inte werd hier 4e. Ook de jeugd meisjes deden het netjes. Lola werd 5e, Emma 7e en Yfke 8e. Voor alle niveaus zijn nu de eerste plaatsingswedstrijden geweest en gaat het na de feestdagen verder met de 2e en 3e ronde

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven