Kerstconcert Muziekvereniging Excelsior Eibergen

EIBERGEN – Muziekvereniging Excelsior houdt op vrijdag 9 december a.s. een kerstconcert in de Oude Matheuskerk in Eibergen. Onder leiding van dirigent Anne-Marie ten Heggeler zullen beide opleidingsorkesten gevarieerde muziek ten gehore brengen.

Ons beginnersorkest (C-orkest) zal het publiek alvast in kerstsferen brengen met prachtige kerstmuziek, maar brengt daarnaast ook filmmuziek ten gehore uit de James Bond film ‘Spectre’. Het leerlingenorkest (B-orkest) zal ook een aantal kerstnummers ten gehore brengen en neemt het publiek mee naar de popmuziek van Lady Gaga, Luis Fonsi en Santana.

Het concert begint om 19.00 uur in de Oude Matheuskerk aan de Grotestraat 50 in Eibergen. Vanaf 18.30 uur kunnen bezoekers naar binnen. De toegang is gratis.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven