Meerdere kampioenen bij SJO UNO’21


BORCULO – In de 2e fase van het seizoen 2022- 2023, zijn er maar liefst 3 teams kampioen geworden bij SJO UNO’21. Op 3 december wisten de JO17-2 het kampioenschap al binnen te halen en een week later bleven zij zelfs ongeslagen in de 4e klasse.

Vrieskou
Op zaterdag 10 december, mochten de JO12-2 en JO13-2 aantreden voor het kampioenschap in hun klasse. Waar veel wedstrijden door de vrieskou werden afgelast, gingen deze 2 wedstrijden door. De JO13-2 wist te winnen met 2 -0 van SP Lochem. En de JO12-2 mocht aantreden tegen SJO MEC/ Bredevoort. Zij wisten overtuigend te winnen met 8-1. De jongens en meisjes hebben een mooi T-shirt, een medaille en een kampioenschaal gekregen en konden daarna genieten van een warme douche en een patatje.

Na de winterstop zullen deze teams een klasse hoger gaan spelen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven