Mercedes Oldtimer vat vlam in Eibergen


EIBERGEN – Donderdagmorgen om 6.30 uur werden de hulpdiensten opgeroepen om naar de Rammelbroeksweg in Eibergen te komen. Een auto stond daar brandend tegen een boom. Nadat het voertuig was geblust bleek de ware toedracht van de het ongeval. De bestuurder van de oldtimer Mercedes was onderweg naar een oldtimer beurs in Duitsland. Er moet ergens kortsluiting in het voertuig zijn ontstaan, want van het een op andere moment stond de auto in vuur en vlam. Door de brand verloor de bestuurder de controle over zijn oldtimer en kwam tot stilstand tegen een boom. De toegesnelde ambulance heeft de bestuurder nagekeken, maar hem mankeerde niets. Dat kon niet gezegd worden van zijn oldtimer, deze brandde volledig uit.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven