Needenaar Wim Vos (85) overleden

NEEDE – In het J.W. Andriessenhuis in Borculo, waar hij sinds twee maanden woonde, is zondag Wim Vos overleden. Hij was nauw betrokken bij Sportclub Neede. Wim was dan ook al jarenlang erelid van de club. Wim Vos sloeg vrijwel geen enkele wedstrijd van het eerste elftal van Sportclub Neede over. Samen met boezemvriend Jan Prins verscheen hij vrijwel wekelijks op de velden. Voorafgaand en na afloop van de wedstrijd was het duo te vinden in de bestuurskamer. Ze hoefden zich niet voor te stellen, iedereen kende hen. Wim en Jan vormden het duo Rook en Worst. Dit ontstond toen het tweetal het voortouw nam voor een inzamelingsactie voor de tribune bij Sportclub Neede. Door rookworsten te verkopen werd er geld ingezameld. Samen met Jan was Wim ook een drijvende kracht achter de Club van 50 bij Sportclub Neede. Wim Vos overleed op eerste kerstdag, na een periode van afnemende gezondheid, op 85 jarige leeftijd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven