Op 5 januari samen eten onder Het Brede Dak in De Sprankel


RUURLO – Iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is op donderdag 5 januari om 17.00 uur welkom in gemeentecentrum De Sprankel. Je hoeft daarvoor geen lid te zijn en het maakt ook niet uit hoe oud of jong je bent. Deze gezamenlijke maaltijd komt in de plaats van de eetsamenkomsten Het Brede Dak in het Hemminkhof en in het Gemeentecafé in De Sprankel, die vanuit respectievelijk de RK Parochie en de protestantse gemeente werden georganiseerd. Samen gaan zij verder onder de naam Het Brede Dak in gemeentecentrum De Sprankel aan de Domineesteeg.

Iedereen
Tot nu toe kwamen er hoofdzakelijk mensen uit beide kerken, maar de organisatoren benadrukken dat de maaltijd open staat voor iedereen die daaraan behoefte heeft. Gerrie van der Horst zegt daarover: “Iedereen is welkom onder ons dak. Door het samen te doen wordt het dak nog breder. In De Sprankel hebben we een voldoende breed dak om veel mensen te ontvangen.”

Donderdag 5 januari
De eerste keer dat Het Brede Dak zijn gasten ontvangt in De Sprankel (Domineesteeg 12, achter het parkeerterrein) is op donderdag 5 januari. De gasten zijn welkom vanaf 17.00 uur. Zij worden ontvangen met een drankje. Rond 17.30 uur gaat men aan tafel. Men streeft ernaar met alle bezoekers gelijktijdig te beginnen met de maaltijd en deze ook samen weer af te sluiten. Aan het einde gaat de pot rond, want eten en drinken kost natuurlijk wel geld. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd, dus neem je portemonnee mee.

Aanmelden uiterlijk op 2 januari
Omdat de koks graag willen weten voor hoeveel gasten ze moeten koken, wordt aanmelding vooraf op prijs gesteld. Gasten wordt verzocht zich uiterlijk op 2 januari aan te melden bij Anny Strijker, tel. 06 41 56 98 58.

Foto: Iedereen – oud en jong – die het gezellig vindt om samen te kletsen en te eten is op donderdag 5 januari om 17.00 uur welkom bij Het Brede Dak in De Sprankel.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven