Op pad in de omgeving van Borculo


BERKELLAND – Geniet van de fraaie natuur in de omgeving van Borculo, door op de fiets te stappen richting Ruurlo of bijvoorbeeld Barchem. Net buiten Borculo vind je het Hambroek, waar je fraai kunt wandelen door het jaar heen. Ieder seizoen biedt de Hambroekplas je weer een ander uitzicht. Wanneer ben jij er voor het laatst geweest? Nabij deze plas vind Oetdoor, een organisatie die je de ultieme Scandinavië experience biedt zonder uren te moeten rijden of vliegen! Zo heeft de omgeving van Borculo voor ieder wat wils te bieden. Vergeet je telefoon niet mee te nemen tijdens deze activiteiten, zodat je de gelegenheid hebt de leukste momenten vast te leggen.

Koos je dit jaar voor de nieuwe iPhone 14, of heb je de iPhone 13 van vorig jaar? Combineer deze telefoon met een bijpassend iPhone 14- of iPhone 13 hoesje om schade te voorkomen. Je moet er niet aan denken, dat het toestel uit je handen glijdt tijdens het maken van een foto.

 

Keuze uit tientallen telefoonhoesjes voor jouw toestel
Of je nu een iPhone of een toestel van Samsung hebt; het aanbod aan telefoonhoesjes is momenteel zeer groot. Kies bijvoorbeeld tussen een klassieke backcover en een zogenaamde bookcase. Het verschil zit hierbij in de mate waarin het telefoonhoesje de telefoon beschermt. Een bookcase valt om het toestel heen, terwijl een backcover uitsluitend bescherming biedt aan de achterzijde. Aangeraden wordt om een telefoonhoesje te combineren met een screenprotector. Zelfs een bookcase zal krassen op het scherm nooit volledig voorkomen; het is het gevolg van kleine vuildeeltjes die tussen het scherm en je hoesje terecht kunnen komen.

Tip: ook leuk is het om een telefoonhoesje te laten bedrukken met een foto die je in de omgeving van Borculo gemaakt hebt.

Leukste activiteiten in de regio Borculo
Reeds werden een aantal voorbeelden genoemd van activiteiten die je in de regio van Borculo kunt ondernemen. Een fiets- of wandeltocht en een bezoek aan de Scandinavië experience zijn slechts een selectie van activiteiten. Ook leuk is een bezoek aan het Kristalmuseum of bijvoorbeeld Museum MORE. Je vindt dat laatste museum bij Kasteel Ruurlo, niet ver bij Borculo vandaan. Voor jongere kinderen kan het brandweermuseum van Borculo het overwegen waard zijn. Op zoek naar meer natuur dan de Hambroekplas tegen Borculo aan? Trek in dat geval richting natuurgebied Beekvliet. Je vindt het landgoed op nog geen tien minuten fietsen van Borculo. Een leuke stad bezoeken om bijvoorbeeld een nieuwe outfit voor de feestdagen te shoppen? Kies in dat geval voor een bezoek aan Enschede, op zo’n half uur rijden vanuit Borculo. Ook Doetinchem en Deventer bieden je verschillende winkels voor een dagje stad.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven