Proef de kerst in Geesteren


GEESTEREN – De dagen worden weer korter en grauwer, maar Wijnhoeve Kunneman kijkt weer uit naar een warme en genoeglijke kerstmiddag op zondag 11 december. De kerst kan weer gevierd worden zoals we dat het liefst willen. Met een goed gevulde tafel om heerlijk samen van te genieten. “Om inspiratie op te doen om de tafel verrukkelijk te vullen, gaan we weer Sfeerproeven”. Zegt Jan Zieverink van Wijnhoeve Kunneman.  “Het inspiratie-evenement om iets moois op tafel te zetten met kerst”.

Live
Dit jaar hebben Wijnhoeve Kunneman en Hertenhoeve de Lavei de handen ineen geslagen met Ben en Iedje van patisserie de Brink. Zij zullen live heerlijke gerechtjes bereiden van hertenvlees met een glas Achterhoekse wijn. Een culinaire middag waar het gevoel van kerst weer voelbaar is. “Kom genieten in onze sfeervol versierde wijnhoeve, waar de Midwinterhoornbloazers zich laten horen, het haardvuur knappert en de Glühwein heerlijk warm is. Laat u onderdompelen in het heerlijke gevoel van kerst en wees welkom bij Wijnhoeve Kunneman. Altena’s Dijk 5, Geesteren Gld”.

Meer informatie vindt u op www.wijnhoevekunneman.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven