Rivierenland Radio


BERKELLAND – Ben je toe aan een ander geluid op je mobiel of autoradio? Stem dan eens af op Rivierenland Radio en laat je verrassen. Zeven dagen in de week non-stop radio met hits vanaf de jaren ’70 tot nu. Van lichte pop en rock tot Nederlandse hits. Van Toontje Lager tot Shawn Mendes, Cindy Lauper en Bruxelles je t’aime van Angele. En natuurlijk de nieuwste van Maan & Goldband met Stiekem. Onze dj’s draaien van vrijdag tot en met zondag hun eigen programma’s met onder meer de Flitsschijf, Schijven voor Bedrijven, de Flitsende 50 (samengesteld door luisteraars), de leukste classics, gedichten en muziek op zondagavond, uittips voor het weekend en nieuwsflitsen. Online allemaal te volgen op rivierenlandradio.nl of download onze App.

Met DAB+ in Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Lochem, Montferland, Oost-Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk te ontvangen via kanaal 6B. Heb je een muziektip voor de Flitsende 50 of ander item? Stuur die naar [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven