Sfeervolle kerstmiddag van De Zonnebloem in Eibergen


EIBERGEN – Donderdagmiddag 15 december hadden de deelnemers en vrijwilligers van de Zonnebloem in Eibergen een sfeervolle en fijne kerstmiddag. Deze middag werd gehouden in een mooi versierde Oude Mattheus. Het koor Songs4all uit Groenlo onder leiding van Andre ter Bogt, verleende hun medewerking aan deze middag. Zij brachten vele oude en nieuwe kerstliederen ten gehore, afgewisseld met passende gedichten en een verhaal.

Maaltijd
De middag werd afgesloten met een heerlijke maaltijd. De deelnemers kregen deze middag het nieuwe programma boekje voor komend jaar uitgereikt, samen met een kerstkaart en kleine attentie. Na afloop ging iedereeen meet een goed en tevreden gevoel huiswaarts.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven