Traditionele midwinterwandeling in Geesteren


GEESTEREN – Op tweede Kerstdag, 26 december a.s, organiseren de Geesterse midwinterhoornblazers de traditionele midwinterwandeltocht vanuit het mooie Geesteren. Terwijl de routes (5 of 10 kilometer) u over de prachtige essen en de eeuwenoude kerkpaden leidt, hoort u in de verte de ‘Oale Roop’ geblazen door meerdere midwinterhoornblazers. Onderweg ontmoet u de blazers bij de vuurkorven en zijn er een gezellige stopplekken met warme consumpties. Op de Sprakelberg kan er worden genoten van een muzikale omlijsting van Wilma Kleinwillink. Een wandeling in winterse sferen!

Inschrijven
Inschrijven en starten kan op 26 december tussen 13:00 en 14:00 uur op het Kerkplein in Geesteren. De kosten bedragen 5 euro p.p voor volwassenen en 2 euro p.p voor kinderen (t/m 12 jaar).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven