Uit je dak bij De Trommelbende van Excelsior Eibergen


EIBERGEN – Bij Excelsior Eibergen kun je je heerlijk uitleven met drumstokken. Op 13 januari 2023 start Excelsior met De Trommelbende voor kinderen vanaf 6 jaar. Dit keer geen noten blazen maar samen lekkere ritmes maken op allerlei soorten slagwerkinstrumenten. Om het echt vet te laten klinken speel je met digitale beats en samples. De Trommelbende duurt 10 weken en wordt op 23 april 2023 afgesloten met een heus concert en natuurlijk met een diploma. Ook ben je lid van de vereniging zodat je kunt meedoen met allerlei leuke activiteiten.

’t Spieker
Enthousiaste bendeleider is Brent Schoppers (Rockacademie Tilburg, Herman Brood Academie Utrecht). De Trommelbende is op vrijdagmiddag van 18.00 tot 19.00 in Kulturhus ’t Spieker, de eerste les is op vrijdag 13 januari 2023. De kosten bedragen 30 euro. Wil je meetrommelen? Of heb je nog vragen? Kijk dan op www.excelsioreibergen.nl/trommelbende of mail naar [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven