Versierde trekkers rijden langs ouderen in Berkelland en Lochem

BERKELLAND- Voor het derde jaar op rij reden versierde trekkers, vrachtwagens en volgauto’s afgelopen weekend langs verpleeg- en verzorgingstehuizen in Lochem en Berkelland. Voll Gass hoopt met de verlichtte trekker kerst route mensen die het goed kunnen gebruiken een hart onder de riem te steken in de decembermaand. Verspreid over twee dagen reden meer dan honderd voertuigen mee. Het doel van Voll Gass is om met de verlichte trekkertocht ouderen, die volgens hun vaak eenzaam of vergeten zijn in de decembermaand, te verblijden. Ze hebben van de toeschouwers veel positieve reacties ontvangen. Voll Gass kijkt tevreden terug op de tocht en krijgt al aanvragen van locaties die hopen dat de route volgend jaar ook langs hun verzorgingstehuis komt.

De boeren verwachten volgend jaar opnieuw een verlichte trekkertocht te organiseren. Ze hopen dat anderen hun voorbeeld overnemen en ook een optocht organiseren voor eenzame ouderen. Op meerdere locaties in de Achterhoek wordt in december een lichtjestocht georganiseerd, zo ook in Oude IJsselstreek.

Door REGIO8

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven