Winterfestival Neede in volle gang

NEEDE – Het Winterfestival in Neede is vandaag vanaf 13.00 uur officieel geopend.  In de grote tent op het Vlearmoesplein waren in het begin van de middag onder leiding van Caroly Jeugdcircus allerlei leuke spelletjes en toffe circustrucs te leren.
Verder zijn er prachtig ingerichte kraampjes te bezoeken in het centrum waar ook een heuse modeshow van Boeffies te zien is.De sfeer is gemoedelijk en de schakering van allerlei heerlijke luchtjes van oa Glühwein en hapjes dragen bij aan de gezellige Wintermarkt. Je kan nog snel even komen snuffelen!

𝗔𝘃𝗼𝗻𝗱𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮
Vanaf 20:00 barst de eerste editie van het avondfeest van het Winterfestival los op het Vlearmoesplein in Neede. Het Panter DJ Team opent om 20.00 bar de Scheve Schaats en zal de sneeuw op de daken laten smelten met hun hete hits. Daarna komt niet de Kerstman, maar een andere legende in bar de Scheve Schaats: Rob Toonen neemt om 23:00 het stokje over. In de Dolle Iglo zorgen DJ Daan Rohof en DJ Bram Konings voor een onvergetelijke dolle avond! Dampende dance, knotsgekke apre-ski of hete hits. Niets is te gek in de Dolle Iglo. Bij onze Photobooth zorgt Digi Diede – Fotografie ervoor dat je jezelf later nog eens kan terugzien in Wintersferen. Dus zoek je scharrel, die leuke buurvrouw of die knappe skileraar op voor een onvergetelijke foto! Natuurlijk hebben we ook voor eten gezorgd, verzorgd door Sprokkel Huuske.
Wil je ’s avonds ook aanwezig zijn bij het feest? Voor €5,80 (inclusief servicekosten) kun je er ook bij zijn. Kijk voor het kopen van kaartjes op www.vlearmoesplein.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven