Aantal aanpassingen bij Het Emausspektakel 2023


BORCULO – Het Emausspektakel Dijkhoek vindt dit jaar plaats in het Pinksterweekend van zaterdag 27 en zondag 28 mei 2023. Afgelopen vrijdagavond hield organisator Stichting Vrijetijdsteam Dijkhoek bij Buitencentrum Kerkemeijer Borculo de vergadering ter voorbereiding op hopelijk weer een spetterende editie van het sport- en muziekfestijn in de Dijkhoek.

Promotie en degradatie
Nieuw dit jaar is dat het voetbaltoernooi wordt verdeeld in 3 zogenaamde ‘leagues’, waaruit deelnemende teams per jaar kunnen promoveren of degraderen. Dus geen recreatie- en prestatieklasse meer. Ook het volleybaltoernooi wordt aangepast. Alle deelnemende teams worden door elkaar onderverdeeld in poules, afhankelijk van het aantal opgaves. Dus geen aparte dames poule meer. Wel geldt nog dat per team het aantal Nevobo spelers in het veld niet meer dan 2 mag zijn. De grote tent van vorig jaar is in de Dijkhoek goed bevallen dus die komt er dit jaar weer, evenals uiteraard een gevarieerd muziekaanbod!

Uitnodigingen
Binnenkort zullen de uitnodigingen per mail aan de teams verstuurd worden. Ook donateur worden of heb je vragen? Stuur een mail naar [email protected].

Foto: Het Emausspektakel

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven