Competitie klootschieten bij k.v. Respelhoek in Geesteren


GEESTEREN – Het 1e team van Zwolle (Groenlo) loopt wederom uit in de eerste klasse.  Dit team wist met 52 schoten het parkoers in Respelhoek te overbruggen. Concurrent Klein Dochteren had 1 schot meer nodig en wist hiermee tweede te worden. De subtop bestaande uit Eibergen (vierde) en ’t Broek (derde) kwam iets nader tot elkaar en zij maken er een spannende competitie van.

Deze 8e  competitieronde werd voor de tweede maal dit seizoen samen met de klootschieters van de EKFN (Neede) georganiseerd. Hierdoor waren de wegen in Respelhoek goed gevuld met in totaal ca. 60 teams die de beide competities rijk is.

Geesteren
Gastheer Respelhoek (Geesteren) werd zesde met 61 schoten net achter Zwolle 2 dat 60 schoten nodig had. Het 2e team van ’t Broek werd ditmaal met 62 schoten zevende. Onderlingen (Haarlo) deed het minder goed met 66 schoten wat goed was voor de 8e plaats. Klein Dochteren 2 en Respelhoek 2 eindigden op plaats negen en tien met respectievelijk 70 en 72 schoten. Ook in de tweede klasse weinig verassingen. Koploper Dijkhoek (Borculo) werd met 1 schot verslagen door Zwolle 3 dat deze competitieronde wist te winnen. Heksenkring (Barchem) werd vijfde met 70 schoten en zag naaste concurrent Eibergen 3 met eenzelfde aantal schoten binnenkomen.

De volgende competitie is 4 Februari bij KV ‘t Broek (Ruurlo).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven