Expositie schilderijen van Marie-José Beks


RUURLO – Van 3 februari tot en met 29 maart 2023 exposeert Marie-José Beks haar schilderijen in het Kulturhus Ruurlo aan de Nieuweweg 5 in Ruurlo. Marie-José schildert voor haar plezier. Haar inspiratie haalt ze uit de natuur – vooral boomstammen, lucht, water en rotsformaties fascineren haar – en uit allerlei vormen en beelden die ze om zich heen ziet. Ze vindt het leuk daarbij in te zoomen op details, te spelen met kleuren en te ontdekken wat het effect is van onverwacht kleurgebruik. In de loop der jaren heeft ze verschillende kunstenaars als leraar gehad; de laatste tien jaar schilderde ze aan de Gooise Academie in Laren (NH) onder de bezielende leiding van John Konijn uit Amersfoort.

Opening
Meerdere malen heeft ze werk voor publiek geëxposeerd in Amsterdam, Breda, het Gooi, Vorden en Lochem. De expositie is gratis te bezichtigen op werkdagen van 09.00 – 17.00 uur. Voor de opening op vrijdag 3 februari om 16.30 uur bent u van harte welkom. Kunstkring Ruurlo voor Muziek, Exposities, Cursussen, Lezingen. Cultuur met de R van Ruurlo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven