Geesterens Belang start met inloopspreekuur

GEESTEREN – Als dorpsbelangen vereniging heeft Geesterens Belang een tweeledig doel. Zij wil graag de tradities en de authenticiteit van het dorp beschermen en zij wil graag de belangen van haar inwoners behartigen en verdedigen. Dit doel kan men alleen maar bereiken door samen op te trekken met zoveel mogelijk inwoners van Geesteren.

“Wij vinden het belangrijk om te weten wat er bij u leeft en wat u bezighoudt als het om ons dorp gaat. Mogelijk heeft u ook vragen of wilt u iets onder de aandacht brengen bij het Geesterens Belang. Om deze reden gaan we starten met een inloopspreekuur op de eerste donderdag van de maand in dorpshuis de Zunnekamp van 19:30 tot 20:30 uur”.

Delen
Tijdens dit spreekuur is er een mogelijkheid om van alles met Geesterens Belang te delen. Telefonisch contact kan natuurlijk ook via telefoonnummer (Liesbeth Waltz) 06 – 12 28 81 25. U kunt ook mailen, het mail adres is [email protected] . Indien gewenst kan men ook bij u langs komen.

“Wij komen heel graag met u in contact en hopen u te ontmoeten op ons spreekuur. Graag tot dan!”.

De ‘inloop spreekuren’ tot aan de zomer vakantie:

donderdag 2 februari 19:30 – 20:30 u. Dorpshuis Geesteren

donderdag 2 maart 19:30 – 20:30 u. Dorpshuis Geesteren

donderdag 6 april 19:30 – 20:30 u. Dorpshuis Geesteren

donderdag 4 mei 18:30 – 19:30 u. *) Dorpshuis Geesteren

*) i.v.m. dodenherdenking

donderdag 1 juni 19:30 – 20:30 u. Dorpshuis Geesteren

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven