Gratis workshop ‘Social media’ voor verenigingen


RUURLO – Verzorg jij de publiciteit voor je vereniging of non-profit organisatie? En wil je bijgespijkerd worden op het gebied van het gebruik van social media? Op donderdagavond 23 februari 2023 kun je in de Bibliotheek Ruurlo terecht voor een gratis workshop. De avond begint om 19.30 uur en deelname is gratis. Opgave is mogelijk in de vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek, of via www.oostachterhoek.nl/socialmedia.

Social Media
Werk je voor een vereniging of bij een non-profit organisatie? En wil jij meer weten over social media? Meld je dan aan voor deze training. Want wat is nou een algoritme? Welke social media kanalen kun je inzetten? En hoe bereik je jouw doelgroep? Deze en nog meer thema’s komen aan bod tijdens deze training. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. De workshop is gratis voor verenigingen en non-profit organisaties en wordt gegeven door Wendy Groot Roessink, online communicatiespecialist van de gemeente Berkelland.

Persberichten schrijven
Naast de workshop ‘social media’ biedt de Bibliotheek ook een gratis workshop ‘Persberichten schrijven’ voor verenigingen aan. Deze workshop wordt gegeven in de Bibliotheek Lichtenvoorde. Meer informatie over deze workshop, die woensdag 22 februari om 19.30 uur plaatsvindt, staat op: www.oostachterhoek.nl/persberichten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven