Maak je eigen speurtochtapp in BIEBlab


BERKELLAND – Op woensdag 1 (Ruurlo) en woensdag 8 februari 2023 (Borculo) staat het BIEBlab in het teken van het zelf maken van een app. In beide vestigingen begint het BIEBlab om 15.00 uur. Het aanmelden gaat via de site of in onze bibliotheken en de deelnamekosten bedragen € 2,50. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8.

Maak je eigen speurtochtapp
Je ontwikkelt een interactieve speurtocht door de Bibliotheek met behulp van een app. Hoe maak je een app? En hoe maak je een speurtocht? Dit ga je tijdens deze workshop combineren. Lukt het anderen om jouw speurtocht te volbrengen? Of moet je nog wat aanpassen?

Samenwerking Bibliotheek en ‘Culturije’
Twee keer per maand worden er in Ruurlo, Borculo/Eibergen en Lichtenvoorde activiteiten in het kader van BIEBlab georganiseerd. De ene keer verzorgt ‘Culturije’ het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek verantwoordelijk voor de invulling van de dag.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven