Maak kennis met bridge


REGIO – Denkt u weleens: bridge is ingewikkeld? Of bridge is saai? Kwik Bridge laat mensen (jong en oud) op een laagdrempelige manier kennis maken met de beginselen van bridge. In slechts drie stappen kunnen deelnemers al met elkaar spelen. Met Kwik Bridge ontdekken deelnemers als snel of ze het spelletje leuk vinden en daarmee wordt de drempel naar het volgen van een beginnerscursus verlaagd.

Kennismaken
Op donderdagmiddag 2 februari van 13.30-15.30 uur, of, als u ’s middags niet kunt, op maandagavond 6 februari van 19.30-21.30 uur leggen enthousiaste leden van bridgeclub Jump’85 u, in de gezellige huiskamer van het Stadshuus onder het genot van een kopje koffie, de kneepjes van Kwik Bridge uit. Er zijn geen kosten aan verbonden. Na afloop krijgt u het instructieboekje en een spel kaarten mee naar huis zodat u daar met uw familie en vrienden verder mee kunt spelen. Bent u door kwik bridge enthousiast geworden dan bent u op donderdagmiddag en hebt u interesse om de beginnerscursus te volgen?

In het voorjaar start bridgeclub Jump’85 weer met een nieuwe beginnerscursus. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Hans Derrix, telefoon: 0573-255034.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven