Maarten te Velthuis en Nick van der Luyt langer bij VIOS Beltrum


BELTRUM – Maarten te Velthuis en Nick van der Luyt zijn met ingang van seizoen 2022-2023 de trainers van vv VIOS B. Na het vertrek van Kevin Vos waren zij al snel in beeld bij de Technische Commissie van vv VIOS B. Januari 2022 werd het eerste contract ondertekend. Inmiddels is het winterstop seizoen 2022-2023, een periode waarin de trainerscarrousel volop draait. Voor clubs en trainers de mogelijkheid om te wisselen. Voor zowel Maarten en Nick als ook voor de Technische Commise was hiertoe geen aanleiding. Voor Maarten en Nick is het werken bij vv VIOS B. een feestje, zo gaven zij al eens aan. Nog mooier is dat het ook op de ranglijst tot uitdrukking is gebracht met de titel ‘Herbstmeister’.

Ingeslagen weg
Geen reden om stil te zitten en op de lauweren te rusten maar motivatie om verder te gaan op de ingeslagen weg. Voor beide partijen was het dan ook niet moeilijk om tot overeenstemming te komen. Maarten en Nick verlengen hun contract bij vv VIOS B.!

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven