Ruurlo langer door met trainer Jan Lorsé

RUURLO – De technische commissie van v.v.Ruurlo heeft het contract met haar hoofdtrainer Jan Lorsé opengebroken en verlengd met een extra jaar. Het contract met Jan liep nog een jaar na dit seizoen. Maar er is dus besloten Jan voor nog een jaar vast te leggen.

Continuïteit
De technische commissie van v.v. Ruurlo vindt het erg belangrijk om continuïteit op technisch vlak te garanderen. “We zijn erg tevreden over de samenwerking met Jan”, aldus Frank Floris, voorzitter van de TC. “Omdat we een erg jonge selectie hebben, en er ook veel talentvolle jeugd aankomt uit de JO19 en de JO17 vinden we continuïteit erg belangrijk”.

Om dat te onderstrepen is er ook overeenstemming bereikt met Jan Ligtenberg, momenteel nog trainer van de JO19 in Ruurlo. “We hebben Jan bereid gevonden om vanaf komend seizoen de leiding over ons tweede elftal op zich te nemen. Juist een sterk tweede elftal, waar talentvolle jeugd verder kan rijpen is cruciaal voor het verder bouwen aan VV Ruurlo. Daar wordt ons eerste elftal weer sterker van”, aldus Frank Floris.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven