Segnocollectief start weer met de Oriëntatielessen


BERKELLAND – Samen muziek maken geeft kinderen veel plezier. Oriëntatielessen vanaf 13 februari 2023. Maar dat is nog niet alles. Onderzoek toont aan dat muziek maken een positief effect heeft op de ontwikkeling van kinderen.Het Segnocollectief, de Muziekschool van Berkelland, start in de week van 13 februari 2023 met muzieklessen voor kinderen van groep 4 en 5 van de basisschool, de Oriëntatie cursus.
Tijdens deze 15 weken durende cursus gaan de kinderen samen aan de slag met het maken van muziek en alles wat daarbij komt kijken zoals samen werken, luisteren naar muziek en zelf muziek schrijven.

Muziekinstrumenten
Ook zullen de kinderen kennis gaan maken met de verschillende muziekinstrumenten. Geeft kinderen de kans om dat verborgen muzikaal talent te ontwikkelen en geef uw zoon/dochter op om gezellig samen muziek te maken! Het rooster van de lessen wordt bepaald n.a.v. het aantal aanmeldingen per plaats, zijn er minimaal 2 of 3 andere vriendjes/vriendinnetjes dan kan de cursus al starten! Opgeven kan op onze website www.segnocollectief.nl In aansluiting op de Oriëntatie cursus kunnen leerlingen tegen gereduceerd tarief 3 lessen volgen op
een instrument naar keuze. Indien mogelijk krijgt de leerling een instrument mee naar huis om te oefenen.

Voor meer informatie kijk op: www.segnocollectief.nl of neem contact op met de docent Lobke
Arentz, tel 06-27362004.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven