Tren Meuleman 2e met Mix team in Beekbergen


EIBERGEN – Het turnseizoen is weer begonnen voor de jongensselectie van gymnastiekvereniging Odival te Eibergen. De start was in Beekbergen het hoofdkantoor van de KNGU met een wedstrijd met teams van verschillende verenigingen van heel district Oost. Deze teams strijden om de podiumplaatsen in teamverband. Tevens is de individuele uitslag van de turner in dat team uiteindelijk belangrijk na de twee af te werken wedstrijden. Dan gelden de individuele uitslagen van de turner voor de uiteindelijke ranking individueel. Dus je kunt eigenlijk twee keer op het podium komen namelijk met het team en individueel na twee wedstrijden.

Vijf verenigingen
De eerste wedstrijd was zo als gezegd in Beekbergen en werd daar in de turnhal gehouden. Tren moest in de 2e wedstrijd turnen en Tren komt uit in de categorie Jeugd C. Tren zat in het Mix Team welke bestond uit 5 verschillende turners uit 5 verenigingen. In totaal deden er 5 teams mee met 25 turners. Het Mix Team van Tren deed het prima en werd 2e en de jongens van dat team behaalden dus een zilveren medaille. De totaal score was 248.050 punten voor het team. Individueel ging het ook prima met Tren, hij werd in de individuele ranking 9e van de 25 turners. Een hogere ranking was anders wel mogelijk geweest maar op de rekstok ging het niet zoals Tren normaal wel zou kunnen presteren. Daar liet Tren heel veel punten liggen. Op de vloer echter werd Tren 2e met 14.800 punten. Op voltige en sprong deed Tren het ook goed waar hij een 6e en een 4e plaats behaalde met respectievelijk 11.800 en 15.900 punten.

Vervolg
In de volgende wedstrijd in Didam op 4 februari kan Tren zich dan verbeteren op de rekstok en in de totale individuele ranking. Alles is te volgen via de website van Odival te weten www.odival.nl 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven