Eibergen wint verassend 9e AKF klootschietcompetitie


BERKELLAND – KV ’t Broek uit Ruurlo was de gastheer dit klootschiet weekend. Er was gekozen voor de parkoersen in Zieuwent. Het 1e team van Eibergen verraste iedereen door de 9e competitie winnend af te sluiten. Dit team wist met een prima score van 50 schoten het parcours te overbruggen.

Verrassing
De grootste verassing was misschien wel het mixteam van ’t Broek 2 dat met 51 schoten tweede werd. De dames Marleen Hoffmann en Suzan Zieverink waren met de heren Geert Vruggink en Mark klein Haneveld prima op dreef en lieten niet voor de eerste maal vele topteams achter zich.  Koploper Zwolle bleef in het spoor en werd met 52 schoten derde voor ’t Broek 1 dat met 53 schoten binnenkwam.  Respelhoek en Klein Dochteren volgende op gepaste afstand met 54 schoten op plaats 5 en 6.  Klein Dochteren 2 deed goede zaken door met 56 schoten directe concurrent Onderlingen (Haarlo) met 3 schoten te verslaan en deze op 2 schoten te naderen in de competitie. Verliezen deze omloop was Zwolle 2 dat met 64 schoten hekkensluiter Respelhoek 2 nog net voor bleef.

Tweede klasse
Ook in de tweede klasse was er een Eibergse winnaar. Eibergen 3, de nr. 5 in de tussenstand, had een prima dag en werd met 56 schoten de winnaar van de dag. Ook Heksenkring, de nummer 7 had een goede dag en werd verrassend tweede. Koploper Dijkhoek werd met een nette score van 58 schoten derde deze competitieronde. De volgende competitie is 4 maart bij KV Zwolle (Groenlo).

Foto: Archief

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven