Scheidsrechterscursus bij v.v. DEO

BORCULO – Op woensdagavond 8 maart starten maar liefst 20 cursisten op sportpark Dijkhoek aan de opleiding tot vereniging scheidsrechter. Maar liefst 6 leden van v.v. DEO hebben zich aangemeld. Ook leden van Reünie, GSV’63, SVBV en FC Winterswijk zullen hieraan deelnemen.

Samenwerking
De cursus is een mix van bijeenkomsten, online opdrachten en stage wedstrijden. Onder leiding van een praktijkbegeleider zullen de opdrachten afgerond worden. In samenwerking met Scheidsrechtersvereniging Winterswijk eo. en de KNVB is er een mooi en leerzaam programma in elkaar gezet. Eind mei hopen zij hun diploma te halen en aankomend seizoen lekker te fluiten bij hun vereniging. Misschien zit er voor de toekomst wel een nieuwe Rob Dieperink tussen….?

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven