Singer-songwriter Douwe Bob op zaterdag naar Reurpop


RUURLO – Singer-songwriter Douwe Bob komt met Reurpop naar Ruurlo. Hij betreedt rond middernacht het podium en speelt dan een uur voor de Ruurlose festivalgangers in de Balzaal. Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, womanizer, bohemien, romanticus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, pokeraar, stijlicoon, cocktailshaker, stadsjongen, vader, natuurmens, schipper… en dat allemaal verenigd in één persoon.

Passie
En dan hebben we het nog niet eens over zijn ongekende passie en talent voor muziek, daar waar hij zijn creativiteit overduidelijk in kwijt kan. De liefde voor muziek ontstond al op zesjarige leeftijd, toen Douwe Bob begon met het spelen van piano. Sinds zijn veertiende speelt hij daarbij ook gitaar. Als singer-songwriter liet hij zich inspireren door countrymuziek en de muziek uit de jaren zestig en zeventig. Dit maakte dat Douwe Bob in 2012 de eerste editie van De beste singer-songwriter van Nederland won. Vervolgens vertegenwoordigde Douwe Bob Nederland op het Eurovisiesongfestival met het nummer ‘Slow down’ en niet veel later werd de zanger maar liefst drie keer onderscheiden met een Edison.

Douwe Bob treedt zaterdagavond van 00.00 tot 01.00 uur op in onze Balzaal. Koop kaarten met korting tijdens de Nachtoele-actie.

Foto: Brendan de Clercq

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven