Trompettist en Edison winnaar Teus Nobel bij Jazz Eibergen

EIBERGEN-Trompettist en Edison winnaar Teus Nobel speelt donderdag 16 februari met zijn trio bij Jazz Eibergen in Het Muldershuis. Teus Nobel, trompet, Tim Langedijk, gitaar en Thomas Pol, bas, brengen op deze avond een hommage aan jazzicoon Chet Baker.

Nobel behoort tot de elite van de nieuwe Nederlandse jazzgeneratie. ‘Nobel blijft verbazen met zijn veelzijdigheid’, kopte De Volkskrant. Dit najaar brengt de trompettist een nieuw album uit. In Eibergen zullen ook nummers van dit nieuwe album worden gespeeld. Het concert begint om 20:30 uur.

Mehmet Polat
Donderdag 16 maart is het Mehmet Polat trio bij Jazz Eibergen te gast en op 20 april speelt zangeres Masha Bijlsma met haar musici in Het Muldershuis. Alle ins en outs en online tickets zijn terug te vinden op de website.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven